Om oss

Jan-Inge Svensson äger och driver byrån sedan 1979 tillsammans med makan Lotta Svensson.

Jan-Inge började arbeta i begravningsbranschen som 16-åring, då som lärling. Då fick man lära sig att klä kistorna invändigt med tyg, sätta på handtag, på den tiden kunde man få kistorna oklädda eller färdigmonterade. Även balsamering var en av sysslorna. Jan-Inge har nu många års erfarenhet och arbetar med alla förekommande sysslor inom begravningsyrket. Är även borgerlig officiant.

Lotta började på begravningsbyrån 1986 och har genomgått SBF´s kurser för auktorisation. Även Lotta arbetar med alla förekommande sysslor, såsom kundmottagning, ekonomi, övriga kontorsgöromål, beställningar, representant vid begravningar.

Vi vill vara till Er hjälp i en svår situation, ge Er möjlighet att i lugn och ro komma fram till en värdig och fin avslutning av ett gånget liv.

Att uppfylla era önskemål är vår målsättning. När man vänder sig till oss så kan man känna sig lugn och trygg, vi tar hand om allt.

Ortholms Begravningsbyrå är medlem och auktoriserad av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

En auktorisation garanterar att Ortholms Begravningsbyrå lever upp till de krav som branschförbundet ställer. Kraven uttrycker förväntningar när det gäller yrket i såväl dess praktiska som etiska utförande.

 

 

Vi hälsar sonen Benny välkommen i firman

Benny jobbar för närvarande med dokumenthantering och IT på 2PrintIT i Ronneby men är på byrån 1 – 2 dagar i veckan. Benny har tillsammans med sin Pappa Jan-Inge gjort den nya hemsida som vi på Ortholms känner oss stolta över att kunna visa upp med olika förslag och med en tydlig prisbild. Benny kommer att jobba med IT och utveckla hemsidan vidare och hjälpa till med allt som tillhör en begravning.